top of page

Jeg tilbyr også salg av tapeter fra


&

 

morrison logo.png
Morris.png
logo_sanderson_edited_edited.png
Klikk på tapeten for å se hele utvalget

Å tapetsere er ikke så vanskelig som du kanskje tror, og med litt innsats kan et rom plutselig gå fra å være alminnelig, til å bli fantastisk flott, enten det er stue, soverom, kjøkken eller en entre. Med en fin tapet, enten på en av veggene i et rom, eller i hele rommet, kan dette være med på fremheve ditt interiør slik at det føles nesten som nytt igjen. En tapet kan også gjøre at et rom virker større, med hjelp av farger og mønstre. Med tapet kan du velge mange stiler; stramme striper, eller mykere former. Stiliserte mønstre, romantiske blomster, eller zoologiske mønstre som fugler, elefanter og andre eksotiske dyrearter. Et barnerom med et lekent mønster i nydelige farger vil være en drøm for en liten prins eller prinsesse!

 

Tapeter passer også godt på hytter, ved sjøen eller på fjellet. Hva med å velge et mønster som gjenskaper naturen utenfor, slik at følelsen blir med helt inn? Du kan lett skape et unikt og personlig uttrykk på hytta eller i hjemmet med en vakker tapet!

 

Alle tapetene fra Morris & Co og Sanderson matcher møbeltekstilene og gardinstoffene deres. Hva med f.eks. én tapetsert vegg i samme mønster som en omtrukket koselig ørelappstol? Og kanskje til og med gardiner som tar opp tråden? Det er bare fantasien som setter grenser!

På verkstedet hos meg kan du bestille det du trenger til ditt neste kreative prosjekt, enten det er tapet til vegg, eller stoff til gardiner og pynteputer, såvel som tekstil til møbler.

 

Ta en titt på utvalget, og la deg inspirere!

Pris oppgis på forespørsel, da tapetene varierer i pris

bottom of page